Szekcionált kapuk, billenő kapuk – Kaputechnika

 

Kapucenter – Szekcionált kapuk : Quadra

Kívül kazettás, belül vízszintesen bordázott, 42 mm vastag hőszigetelés a panelek színe fehér ujjbecsípődés ellen védett, hőhídmentes panelek. Rendelhető méretek: szélesség max. 5490 mm magasság max. 2470 mm

Kapucenter – Szekcionált kapuk : Quadra Arbo és Natura Arbo

QUADRA ARBO és NATURA ARBO néven két új termékkel bővült lakossági szekcionálkapu palettánk, mely fa mintázatú (aranytölgy) fóliával ellátott panelekből készül. QUADRA ARBO kazettás kivitelben, mely ugyanolyan elegánsan és szépen elrendezett kazettákból áll, mint a QUADRA kapu (a kazetta méretei és távolsága megegyezik a QUADRA kapuéval). NATURA ARBO sima kivitelben, külső oldala teljesen sima, borda nélkül készül.

Kapucenter – Szekcionált kapuk : TERMOLINE – 150

Nagy méretű garázsok, műhelyek, csarnokok nyílászáróival szemben speciális követelmények merülnek fel. A szigetelt típusoknál igen jó minőségű szigetelő-anyagra van szükség, hogy a nagy felületen minél kisebb legyen a hőveszteség. A görgőket, vasalatokat, rugókat a gyakori nyitás miatt nagy igénybevételre tervezik.

Kapucenter – PROFI Billenőkapuk

Az alkalmazott profilelemeket poliurietánhabbal töltötték ki. Ez nagyobb stabilítást, csendesebb működést eredményez és megakadályozza a rozsdásodást a zártszelvények belsejében.
A teljes védelem érdekében az emelőkarokat tüzihorganyozták, így a vágási felületek is kezeltek. A kapu rugókötegeit is tüzihorganyozták, ami tovább növeli a kapu élettartamát.
A kapuk három pontos zárral rendelkeznek, amelyeket felfúrásbiztos cilinderrel láttak el. Ez növeli a kapuk zárási biztonságát.