Úszókapuk gyártása

Az úszókapuink a mi általunk gyártott illetve forgalmazott alkatrészekkel kerülnek beszerelésre. Úszókapuinkat generál kivitelezésben is telepítjük.(felmérés, beton alaptest lerakás, gégecsövezés, kapu gyártás, helyszíni szerelés és automatizálás.)
Úszókapu műhelygyártása: – Fa fogadására előkészített vázszerekzetes kapu – Egyszerű zártszelvény pálcás kapu – Kovácsoltvas jellegű kapu (igény szerint)

Úszókapu helyszíni szerelése: – Fogadó oszloppal, gyámoszloppal vagy felső megvezetéssel ellátva és felfutó görgővel tehermentesítve szereljük kapuinkat.

Úszókapu automatizálása: – Az általunk telepített kapu automatikája összehangolható a már meglévő vagy a még csak ezek után beszerelésre kerülő szekcionált illetve billenő kapu elektronikájával. (kiegészítő funkció: redőny, öntöző rendszer, kapubeálló megvilágítás.) – Az automatizálásnál figyelembe kell venni a tolómotor igénybevételének mértékét! – Különböző teljesítményű motorokkal látjuk el kapuinkat mely függ a kapu súlya, felülete, nyitásszám és a helyi adottságoknak megfelelő túlnyúlástól. – A tolómotorok lakossági felhasználásnál 300-600 kg súlyú, míg ipari változatban 1000-3000 kg súlyú kapu mozgatására alkalmasak. – A jól megválasztott típusú és teljesítményű motor garantálja a biztos és gondozásmentes kapumozgatást. (Ez vonatkozik a kétszárnyas kapu,tolókapu, úszókapuk automatikájára egyaránt.) – Kapuinkat fotocellákkal látjuk el a balesetmentes üzemeltetés érdekében. – Rengeteg kétszárnyas illetve tolókaput alakítunk át megrendelőink kérésére úszókapuvá a probléma és gondozásmenetes működés érdekében. – Igény szerint gyártunk két irányban nyíló úszókaput is a helyi viszonyoknak megfelelően (ráfordulás) a szélesebb behajtás miatt. – Az automatika lehetőséget nyújt “a kiskapu funkció” által arra, hogy az utcafronton a személybejáró kapu feleslegessé válhasson. – Úszókapuink üzemeltethetőek távirányítóval, kulcsos kapcsolóval illetve a lakásban felszerelt nyomógombbal egyaránt. – Úszókapuink mellett szól az a költségkímélő tényező, hogy a kétszárnyas kapuval szemben itt csak egy motorra van szükség.

Can't display images: